Barion Pixel Hormonális egyensúlytalanságok, amik a fogantatás útjába állhatnak – La Matriarcha

Hormonális egyensúlytalanságok, amik a fogantatás útjába állhatnak

Neked ajánlom ezt a kurzust, ha…

… érintett vagy (te, vagy valamelyik szeretted) IR, PCOS, endometriózis, pajzsmirigy problémákban. Akkor ezt a kurzust Neked találtuk ki!

… ha úgy érzed, mindenhol ezekkel a kifejezésekkel találkozol, de valójában fogalmad sincs, mit takarnak.

… tudni szeretnéd, milyen hormonszintre érdemes törekedni és hogyan lehet azt elérni.

… van egy olyan sejtésed, hogy talán ideálisabb életvitelt is folytathatnál, nem jó a közérzeted és gyanús, hogy ennek akár hormonális okai is lehetnek.

… sosem jutsz el odáig, hogy elmenj egy táplálkozási tanácsadóhoz, pedig szeretnél.

… szeretnél egy átfogó, komplett kisokost a táplálkozás és a tápanyagok jelentőségéről a babatervezés és a várandósság alatt.

Miről lesz szó ebben a kurzusban?

  • inzulinrezisztencia
  • testsúly optimalizálás
  • szénhidrát fogyasztás
  • fehérjebevitel
  • PCOS
  • hormontámogató sportok
  • endometriózis
  • étrend, vitaminok
  • pajzsmirigy alulműködés, TSH szint

Az előadóról:

Győző-Molnár Anna

Győző-Molnár Anna (MSc Táplálkozástudományi szakember)

A táplálkozástudomány iránti szenvedélyem 2016-ra nyúlik vissza, amikor versenysport mellett a lehető legtöbbet kellett kihoznom az étkezéseimből, hogy fokozzam a sportteljesítményemet. Ez az időszak viszont hormonális és emésztőrendszeri problémákat eredményezett nálam, amire a hagyományos gyógyszeres megközelítés sikertelennek bizonyult. Ezután kezdtem el alternatív megoldások felé nyitni, számtalan előadáson és funkcionális táplálkozási képzésén mélyítettem el a tudásomat, időközben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a Táplálkozástudományi MSc szakot is. Olyan étkezési rendszeren dolgozunk a vendégeimmel, amely fenntartható, és a hétköznapokba is kényelmesen beilleszthető, drasztikus lemondások nélkül, melyeken keresztül eloszlathatom a táplálkozással kapcsolatos tévhiteket. Hiszek a tápanyagdús és feldolgozatlan ételek gyógyító erejében és abban, hogy a szélsőségek nem vezetnek hosszútávon jóra. Kiemelt érdeklődési területem a női hormonális egyensúlytalanságok, mert magamnál - és sok-sok női ügyfelemnél - is tapasztaltam, hogy megfelelő életmóddal és táplálkozással meggyógyulhatunk ezekből az állapotokból.

Ez is érdekelhet

Featured

Perinatális gyász, gyászfeldolgozás
13 500 Ft

Featured

Anya egyensúlyban a mindennapi hullámok között
16 990 Ft

Featured

Bábai szülésfelkészítő
26 990 Ft