Barion Pixel Mozgás az első 2 trimeszterben – La Matriarcha

Mozgás az első 2 trimeszterben

Neked ajánlom ezt a kurzust, ha…

… a várandósságod első két trimeszterében tartasz épp.

… szeretnéd, ha fizikailag minél kevésbé viseljen meg ez az időszak.

… tisztában vagy azzal, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha elhanyagolod a fizikai jólléted a várandósság alatt, ezért szeretnél még időben tenni azért, hogy a lehető legkevesebb “kárt” tegye benned a terhesség.

… jól jönne, ha nem kellene küzdeni a terhességed második felében minden levegővételért, ezért megtanulnál egy légzéstechnikát, ami segíthet ebben, sőt, akár a vajúdás alatt is.

… szeretnéd picit jobban megérteni, milyen fizikai változások mennek végbe a testedben a várandósság ideje alatt. A tudás hatalom, pláne, ha a testedről van szó!

Miről lesz szó ebben a kurzusban?

  • azokról a testtartásbeli változásokról, amelyek egy kismama testében végbemennek
  • arról, mi minden történik ezeken a területeken a várandósság alatt: medence, farizmok, csípő, hasizmok, gerinc, bokaizületek
  • súlygyarapodás
  • rekeszizomról, a légzéstechnika változásáról, rekeszlégzés gyakorlatokról
  • hasizmok megnyúlnak a várandósság végére, meggyengülnek, törzsizom erősítésének fontosságáról
  • arról, miért is fontos a hasizom erősítése a várandósság alatt
  • légzőtorna
  • medencefenék tréning
  • vénás torna az ödéma elkerülése és a nyirokpangás miatt

Az előadóról:

Steinbachné Kapás Gabriella

Steinbachné Kapás Gabriella vagyok, 2 kisgyermek anyukája. 4 tagú családunk a Pilisben él, itt is dolgozom gyógytornászként, női fizioterápia vonalon, ezen belül is prenatális és postnatális trénerként kismamákkal, anyukákkal foglalkozom.

Hiszek abban, hogy a holisztikus szemlélet, a tudatosság és a kitartás nem csupán az én munkámat teszi könnyebbé és teljessé, hanem azokét az emberekét is, akiknek ezáltal segíteni szeretnék: anyának, babának, apának, az egész családnak.

Szívesen foglalkozom kismamákkal a várandósság bármely szakaszában, szívügyem a szülésre való felkészülés, készülődés, valamint a szülés utáni regeneráció, a 4.trimeszter kihívásai.

A La Matriarcha kurzusaiban igyekszem egyfajta egyetemes tudást átadni az édesanyáknak, különleges figyelmet fordítva arra, hogy ennek mentén az egyéni szükségletekre is válaszokat adhassak.

Ez is érdekelhet

Várandósság

Csecsemőelsősegély
13 500 Ft

Várandósság

9 hónap lelki folyamata és a szülés lélektana
17 500 Ft

Várandósság

Jóga várandósoknak
9 500 Ft